(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusapumies
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

JR-Oils Oy:n toiminta auttaa tuotannollisen toiminnan ylläpitämisessä. Tavoitteena on olla kannattava ja kilpailukykyinen osa asiakkaidensa liiketoimintaa tuottamalla tehokkaasti tuotantoa tukevia huolto- ja korjauspalveluita Pohjois-Savon ja Itä-Suomen alueella. Erikoisalaa on hydrauliikka- ja paineilmalaitteet ja -järjestelmät, joiden parissa JR-Oils Oy on työskennellyt  Kuopion ja Pohjois-Savon alueella jo vuodesta 1989.

Etsimme asiakkaallemme teollisuusapumiehiä huoltotöihin.


Työt alkavat vko 40 ja tarvetta on n. viikon.

Edellytämme asennuskokemusta, työ tulee sisältämään tehtäviä putkituksista öljynvaihtoon ja paineakkujen esitäyttöön. Työtehtävissä vaaditaan hyvää peruskuntoa, hyviä sosiaalisia työtaitoja sekä halua oppia uusia asioita. 

Työturvallisuus- ja tulityökortti ovat pakollisia.

Jos olet etsimämme itsenäiseen työhön pystyvä teollisuusapumies, ahkera ja aikaansaava tekijä, niin jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta. 

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 rekrytointivastaava Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.