Teollisuusalan henkilöstöharjoittelija
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

Kiinnostaako sinua monipuolinen kesätyö rekrytointitehtävien parissa henkilöstöpalvelualan johtavassa yrityksessä? Oletko parhaimmillasi pienen paineen alla ja pystytkö pitämään useita lankoja samanaikaisesti käsissäsi? Haluatko päästä osaksi Baronan teollisuuden rekrytointitiimiä, jossa vastuu ja vapaus toteutuvat aidosti? Haemme nyt kesän ajaksi kahta henkilöstöharjoittelijaa Baronan Vantaan toimipisteelle!

Työtehtäväsi pitävät sisällään teollisuusalan työntekijöiden rekrytointiprosessin eri vaiheita, kuten työpaikkailmoitusten laadintaa, hakemusten vastaanottoa ja käsittelyä, haastatteluaikojen sopimista, työhaastatteluja, ehdokasvalintaa, referenssitarkistuksia sekä työsopimusten tekoa.

Toivomme sinulta:

 • kiinnostusta henkilöstöasioita kohtaan
 • oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vastuuntuntoisuutta
 • hyvää ihmistuntemusta ja sosiaalista luonnetta
 • todellista halua kehittyä ja menestyä omassa työssä.

Katsomme eduksi sinulta yleistä ymmärrystä teollisuuden työtehtävistä, esimerkiksi aikaisempien työtehtävien myötä. Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen työpaikan menestyvässä ja alansa johtavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden saada vahvaa kokemusta rekrytoinnista ja henkilöstöpalvelualasta. Pääset tutustumaan Uudenmaan teollisuusyrityksiin, opit paljon työehtosopimuksista ja työlainsäädännöstä.

Baronalla tehdään töitä nuorekkaassa työporukassa ja tiimissä; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat olla osa tiimiämme. Töitä tehdään tosissaan, mutta aina pieni pilke silmäkulmassa.

Tehtävässä menestyy henkilö, joka on sosiaalisesti lahjakas, huumorintajuinen, omatoiminen, ahkera ja tunnollinen tiimipelaaja. Työssä toimitaan jatkuvasti muuttuvassa ja nopeatempoisessa ympäristössä, joten järjestelmällinen työskentelytapa ja hyvä paineensietokyky ovat myös tarpeen.

Vuoden 2018 kesätyöntekijä kuvailee työtä seuraavasti:

"Opin hallitsemaan koko rekrytointiprosessin eri osa-alueet: työpaikkailmoitusten luonnista työn hakijoiden haastatteluun. Ennen kaikkea työntekijöitä rekrytoitaessa oppii paljon eri alojen työtehtävistä, yrityksistä ja niiden toimenkuvista. Työskentely oli erittäin antoisaa, opettavaista ja sain vastuuta hyvin kesän aikana. Työkavereilta sai aina apua ja neuvoja tarvittaessa. Paras työpaikka, missä olen ollut!"

Lue lisää viime vuoden kesätyöntekijöiden kokemuksista blogistamme!

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen sekä vapautta ja vastuuta yhdistävän kesätyön mukavasta ja kannustavasta työyhteisöstä. Töitä tehdään pääasiassa toimistotyöaikoina, mutta työ vaatii ajoittain joustamista ja venymistä työaikojen suhteen.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja suoritamme ensimmäisen haastattelun videohaastatteluna. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta toivottavasti voisit aloittaa jo kevään aikana vähintään osa-aikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Ari Kumlander puh. 043 824 4449, 9.1. klo 15.00-16.00 ja 24.1. klo 15.00-16.00 ja Kim Toivonen puh. 050 594 2521, 15.1. klo 9.00-10.00 ja 29.1. klo 9.00 -10.00

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1325663
 • Tehtäväalue: Toimistotyö
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 31.1.2020
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Vantaa, Helsinki, Espoo, Hyvinkää