(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden työntekijöitä kesä- ja syyskaudelle
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Haemme Baronan kautta jatkuvasti työntekijöitä erilaisiin teollisuuden ja tuotannon tehtäviin Lahden ja lähikuntien alueelle.

Jos haluat työn, jossa näet kädenjälkesi ja haluat fyysisesti aktiivisen pidempiaikaisen työn niin voisiko teollisuus olla sinun juttusi? Haemme Barona Teollisuudella jatkuvasti erilaisia reippaita tekijöitä teollisuuden tehtäviin töihin Päijät-Hämeen alueelle. Olitpa alan pitkäaikainen konkari tai välivuotta viettävä työkokemuksen kerääjä niin pyrimme kartoittamaan sinulle hommia.

Teollisuuden työt ovat pääasiassa erilaista vaihetyötä kokoonpanosta erilaisten koneiden käyttöön ja tuotteiden pakkaukseen ja kuljettamiseen. Tehtäviin perehdytetään, joten aikaisempi kokemus ei ole pakollista. Monessa paikassa pääset oppimaan trukin ajoa. Töitä tehdään pääasiassa maanantaista perjantaihin säännöllisillä työajoilla. Moni teollisuuden työ on 2-vuorotyötä, jolloin töitä tehdään aamu- ja iltavuorossa vuoroviikoin. Myös päivätöitä on tarjolla. Työt sijaitsevat Lahden ja ympäristökuntien alueella.

Mikäli olet reipas ja työtäpelkäämätön henkilö, ja etsit pidempiaikaista kokoaikaista työtä niin tässä voisi olla juttusi. Pakkaustöihin riittää töihin tarttuva asenne ja fyysisen työn valmius. Mutta katsomme eduksi esimerkiksi kokoonpanotehtäviin kädentaidot ja kokemuksen erilaisten työstökoneiden käytöstä tai esimerkiksi sähkötyökalujen käytöstä.

Töitä on tarjolla kesä- ja syyskauden kausitöistä vakituisiin tehtäviin. Kerrothan hakemuksessasi mille ajalle olet töitä etsimässä. Työt vaativat valmiuden perusfyysiseen työhön, työ on seisomatyötä ja useimpiin tehtäviin kuuluu myös tuotteiden siirtelyä ja nostelua.

Lisätietoja Päijät-Hämeen tämän hetkisestä teollisuuden töiden tilanteesta ja tehtävistä voit tiedustella Baronalta Teollisuuden rekrytoinneista vastaavalta Mari Ylä-Uotilalta numerosta 050 572 4853. Parhaiten tavoitat meidän puhelimen päähän puhelinaikoina keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välilä.

Mikäli teollisuus kiinnostaa työpaikkana, niin käy jättämässä avoin työhakemuksesi oheisen linkin kautta järjestelmäämme. Kerrothan hakemuksessasi millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja mille ajalle haet töitä. Katsomme ehdottomaksi eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuusympäristöstä tai mahdollisen teknisen kokemuksen töistä tai vapaa-ajalta, joten kerrothan taustastasi hieman hakemuksessasi. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisten soveltuvien tehtävien mukaan. Mikäli huomaat sivuillamme erityisesti sinua kiinnostavan paikan niin jätäthän siihen suoraan myös hakemuksen, jotta tiedämme paikan erityisesti kiinnostavan sinua. Kaikki Päijät-Hämeen työpaikkamme löydät täältä: www.barona.fi.

Parhaiten tavoitat meidät keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välillä.