Teollisuuden työntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Haemme teollisille asiakkaillemme Joensuuhun ja lähialueille tekijöitä erilaisiin tuotannon työvaiheisiin kuten kokoonpanoon, laadunvalvontaan, koneenhoitoon, viimeistelyyn, pakkaukseen, särmäykseen, hitsaukseen, koneistukseen ja varastotehtäviin. Tarjolla on myös tehtäviä joihin emme edellytä aikaisempaa kokemusta, sillä työhön perehdytetään kyllä.

Jos siis opiskelet jotakin teknistä alaa, omaat aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai olet muuten vain kiinnostunut työskentelemään tuotannollisissa tehtävissä, olet etsimämme henkilö. Arvostamme myös positiivista ja reipasta asennetta, hyvää työmotivaatiota sekä uuden oppimiskykyä.

Työskentely tapahtuu usein kahdessa tai kolmessa vuorossa, joten sinulla tulisi olla valmius vuorotyöhön. Osaan tehtävistä on eduksi oman auton käyttömahdollisuus.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään/kesän aikana ja tarjolla on eripituisia työpätkiä. Osa tehtävistä voi johtaa myös pidempään työsuhteeseen.

Tarjoamme työntekijöillemme mm. laajat työterveyspalvelut, liikunta- ja kulttuuriedut, täsmällisen palkanlaskennan ja -maksun sekä jatkuvan tukemme työskentelysi ajaksi.

Kiinnostuitko? Jätä meille hakemuksesi ja kerro, miten olisit käytettävissä töihin. Vapaamuotoisessa hakemustekstissä voit myös kertoa, mitkä tehtävät erityisesti kiinnostavat sinua.

Lisätietoja: tanja.asikainen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1361543
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu