(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden työnjohtaja, Cenmia Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme työnjohtajaa Cenmia Oy:lle Jyväskylään.

Tehtäviisi kuuluvat työnjohtotehtävät voiteluaine-, hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmien tuotannossa, varusteluosien hankintaan liittyviä tehtäviä, sekä tarvittaessa mahdollisesti myös tuotannon tehtävät kokoonpanossa.

Arvostamme aiempaa kokemusta työnjohdon tehtävistä sekä kokemusta asennuksista / kokoonpanosta (hydrauliikka) mielellään vastaavista tehtävistä. Koulutukseltasi voit olla esim. asentaja, teknikko tai insinööri. Eduksi tehtävässä on sähkötekniikan tuntemus. Perus it-taidot ovat välttämättömät ja ERP:n käyttö (C9000) on osa työtäsi.

Tehtävä on aluksi mahdollisesti määräaikainen, mutta tehtävä on tarkoitus vakinaistaa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 7.00 - 15.30. Palkkaus teknologiateollisuuden tes pohjalta. Esitä palkkapyyntösi hakemuksessa.

Yrityksestä löydät lisätietoja www.cenmia.com.

Tehtävästä lisätietoja antaa keskiviikkona 21.11. Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Jari Pakarinen, puh 045 130 9444.

Hae tehtävään www.nordic.fi (hakulinkin) kautta 30.11.2018 mennessä. Hakusivustolle voit liittää mukaan hakemuksen ja cv:n. Tehtävään voidaan haastatella ja tehdä valinta jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.