Teollisuuden sähköasentajia
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Teollisuuden sähköasentajia

Etsimme Prima Powerille, Seinäjoen tehtaalle sähköasentajia mahdollisesti pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Rekrytoinnit suoritetaan yhteistyössä Prima Powerin ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välillä, mutta yhteydenotot ja hakemukset käsittelevät Eezy Henkilöstöpalvelut työkuormituksen pienentämiseksi. Eezy Henkilöstöpalvelut toimivat rekrytointikanavana, joten työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta päteviksi osoittautuville henkilöille on erinomainen mahdollisuus työllistyä määräaikaisuuden jälkeen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen suoraan Pirma Powerin omille kirjoille. Prima Powerista löydät lisätietoja täältä: Prima Power

----------

Mitä etsimme ja odotamme:

Etsimme erinomaisen asenteen työntekoon omaavia henkilöitä. Hakijat tulevat työskentelemään mm. levyntyöstökoneiden kokoonpanon ja sähköistyksen parissa. Odotamme hakijoilta kykyä tulkita työpiirrustuksia ja sähkökaavioita. Odotamme lisäksi hakijoilta valmiutta 2-vuorotyöhön. Työssä saattaa tulla vastaan myös pneumatiikkaa, joten eduksesi on myös sen tuntemus. Odotamme hakijoilta sähkö- ja automaatioalan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta esim. sähkölaitteiden tai sähkökeskusten asennuksista.

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme työtä hyvämaineisessa asiakasyrityksessä. Tässä on loistava mahdollisuus työllistyä hallin kokoonpanotöiden kautta Prima Powerille ja mikäli halua sekä kykyä löytyy niin mahdollisuus on edetä myös esim. reissuhommiin tai toimihenkilötehtäviin!

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja halutessasi liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 13.2.2022.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Rami Korpi
Yhteyspäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 443 1853
rami.korpi@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot