Teollisuuden sähköasentaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Etsimme nyt omatoimisia sähköasentajia pitkät perinteet teollisuuden ja kiinteistöjen sähkö- ja automaatiotekniikan saralla omaavan asiakasyrityksemme palvelukseen Tampereelle. 

Työpäiväsi koostuvat monipuolisista tehtävistä, joita ovat mm. valaistusasennukset, turvapiirien asennukset, kaapelin veto sekä kytkennät ja mittaukset. Lisäksi mahdollisuus reissuhommaan, oman kiinnostuksen mukaan. Toivomme tehtävään hakevan henkilön olevan jo alan kokemusta kartuttanut sähköasentaja, jolta löytyy lisäksi alan tutkinto sekä kyky työskennellä itsenäisesti asiakkaamme kohteessa. 

Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, muttei välttämättömyys. Työllistyminen edellyttää voimassa olevia työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja tulityökorttia. 

Miksi hakea paikkaa?

Tässä on tarjolla mahdollisuus päästä kehittymään sähköasentajan työssä tunnetun asiakasyrityksemme palveluksessa mielenkiintoisissa tehtävissä. Asiakasyrityksemme lisäksi tukenasi on päivittäin WorkPowerin yhteyshenkilö. WorkPowerin kautta saat myös laadukkaat työvaatteet työsuhteesi ajaksi.

Työn aloitus helmikuussa 2022 ja kesto syyskuuhun asti. Hyvällä tekijälle on vuokratyösuhteen jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme kirjoille.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa jo tänään. Jäämme odottamaan hakemustasi. Kerrothan meille aikaisemmasta kokemuksestasi alalta sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätiedot tarvittaessa: Katja Metsäkylä p. 044 747 5295.

Avainsanat: teollisuus, teollisuuden sähköasentaja, sähkäri, asennus, Tampere

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547753
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere