(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden sähköasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Vahvistamme tiimiämme ja haemme ammattitaitoisia SÄHKÖASENTAJIA Jämsänkoskelle!


Tässä tehtävässä vastaat teollisuusasiakkaidemme päivittäisistä sähköasennuksista sekä huolloista. Työtä tehdään Jämsänkosken lisäksi Mänttä-Vilppulassa, joten ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön on välttämätöntä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 7:00-16:00 välille.


Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet palvelualtis, sinulla on alalle soveltuva koulutus sekä useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Aikaisemman kokemuksen teollisuuden parissa työskentelystä katsomme eduksi. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset itsenäisen työskentelyotteen sekä hyvät yhteistyö –ja vuorovaikutustaidot.


Tarjoamme sinulle ISS Palveluilla ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Hakuaikaa on 03.11.2020 asti. Haastatteluun eteneviin olemme yhteydessä puhelimitse viimeistään hakuajan päätyttyä, muihin sähköpostilla.


Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Rantanen, p. 050-5648205.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -