(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden sähköasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Etsimme nyt omatoimista sähköasentajaa pitkät perinteet teollisuuden ja kiinteistöjen sähkö- ja automaatiotekniikan saralla omaavan asiakasyrityksemme palvelukseen. 

Työpäiväsi koostuvat monipuolisista tehtävistä, joita ovat mm. hyllyjen rakentaminen sekä liitokset ja maadoitukset. Lisäksi tarjolla voi olla huoltokeikkoja vaihtelevissa kohteissa. Toivomme tehtävään hakevan henkilön olevan jo alan kokemusta kartuttanut sähköasentaja, jolta löytyy lisäksi alan tutkinto sekä kyky työskennellä itsenäisesti asiakkaamme kohteissa Tampereen alueella. 

Oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa mahdollisesti vaihtelevien kohteiden vuoksi. Työllistyminen edellyttää voimassa olevia työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja tulityökorttia. 

Miksi hakea paikkaa?

Tässä on tarjolla mahdollisuus päästä kehittymään sähköasentajan työssä tunnetun asiakasyrityksemme palveluksessa mielenkiintoisissa tehtävissä. Asiakasyrityksemme lisäksi tukenasi on päivittäin WorkPowerin yhteyshenkilö. WorkPowerin kautta saat myös laadukkaat työvaatteet työsuhteesi ajaksi.

Hyvälle tekijälle pitkä homma tiedossa ja mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksemme kirjoille vuokratyösuhteen jälkeen! Aloitus sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. 

Jos tämä kolahti, laita hakemusta tulemaan verkkosivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätiedot tarvittaessa: Katja Metsäkylä p. 044 747 5295.

Avainsanat: teollisuus, teollisuuden sähköasentaja, sähkäri