(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden sähköasentaja
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Oletko sinä etsimämme sähköasennusten ammattilainen? Oletko asiakaspalveluhenkinen ja kykenet itsenäiseen työhön? Haemme nyt teollisuuden sähköasentajaa Hämeenlinnaan. Toimenkuvaasi kuuluu teollisuuden sähköjärjestelmien asennus sekä käyttöönottotyöt työmailla ja sopimusasiakaskohteissamme.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mukavasti haastavan työnkuvan teollisuuden parissa sekä mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköasentajan koulutus ja kokemusta teollisuuden sähköasennustyöstä. Työssä tarvitaan myös ajokorttia sekä joustavuutta työajoissa.

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Olet asiakaspalveluhenkinen, kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Kari Erkkilä, puh.050 3900505. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 24.2.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta.