(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden sähköasentaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Hei sinä sähköalan konkari tai uraasi aloitteleva tulevaisuuden osaaja! Haemme sähköasentajaa asiakasyrityksellemme Turkuun!

Haemme asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Keskeiset tehtävät

Työskentelet sähköasentajana raskaan kaluston osa- ja loppukokoonpanoissa.

Odotamme sinulta

Voit olla joko alan rautainen ammattilainen tai sähköasentajaksi juuri valmistunut tulevaisuuden osaaja. Odotamme kuitenkin hakijoilta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Pystyt tekemään itsenäisesti sähkö- ja automaatioasennuksia sekä sinulla on turvallinen ote työhön.

Arvostamme myös oma-aloitteisuutta ja oikeaa asennetta työntekoa kohtaan. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sinulta tiimityöskentelytaitoja ja tarkkuutta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi laadukkaiden tuotteiden parissa turvallisissa, siisteissä ja moderneissa työskentelyolosuhteissa. Saat koulutusta työn ohessa ja tukenasi on ammattitaitoinen työyhteisö.

Palkkaus määräytyy TESin ja kokemuksen mukaan.

Mikäli olet muuttamassa työn perässä Varsinais-Suomeen Turun työssäkäyntialueen ulkopuolelta, autamme sinua asunnon etsinnässä.

Lisätietoja/yhteydenotot

Jos sinulla on tarkka työote ja asenne kunnossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan konsultti Anu Marttila, puh. 0504358625.

Haethan tehtävää pikaisesti viimeistään 11.12. 2019. Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.