(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden sähköasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Etsimme asiakkaallemme osaavaa teollisuuden sähköasentajaa Turun seudulla sijaitsevaan huoltoyksikköön. Asiakasyrityksemme on teollisuuden kunnossapitopalveluita tarjoava yritys. 

Työnkuvaus

Työssäsi toimit vaihtelevissa sähkö- ja automaatiotekniikan projekti- ja käynnissäpitotehtävissä. Toimit tuotantolaitteiden parissa aina niiden parannus- ja muutostöistä ylläpitoon ja kiinteistösähköasennuksiin. Työtä tehdään asiakasyrityksemme asiakkaiden tuotantolaitoksissa heidän laitteistojensa parissa. Viikottainen työaika on 40 tuntia.

Työn edellytykset

Työtehtävät edellyttävät sähköalan koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta sähkö- ja automaatioasentajan työtehtävistä. Pystyt hoitamaan työsi oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, mutta toivomme, että olet myös tiimipelaaja ja sinulta löytyy asiakaspalvelulähtöistä asennetta. Hoidat työsi turvallisesti ja esimerkillisesti myös paineen alla ja sinulla on valmiutta tehdä työtä kahdessa vuorossa. Toivomme sinulta joustavuutta ja intoa ratkoa työssä eteen tulevia haasteita. Työssä sinulle on etua sekä erilaisten ohjelmoitavien logiikoiden (S7, S5, Omron ym.) tuntemus että perustietämys pneumatiikasta ja mekaniikasta. Katsomme eduksesi myös voimassa olevat sähkötyöturva-, tulityö- ja työturvallisuuskortit.

Tarjoamme

Kannustavan palkkauksen sekä kokopäiväisen ja pitkäaikaisen työsuhteen osaavalle työntekijälle. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi