Teollisuuden sähköasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme osaavaa teollisuuden sähköasentajaa Turun seudulla sijaitsevaan huoltoyksikköön. Asiakasyrityksemme on teollisuuden kunnossapitopalveluita tarjoava yritys. 

Työnkuvaus

Työssäsi toimit vaihtelevissa sähkö- ja automaatiotekniikan projekti- ja käynnissäpitotehtävissä. Toimit tuotantolaitteiden parissa aina niiden parannus- ja muutostöistä ylläpitoon ja kiinteistösähköasennuksiin. Työtä tehdään asiakasyrityksemme asiakkaiden tuotantolaitoksissa heidän laitteistojensa parissa. Viikottainen työaika on 40 tuntia.

Työn edellytykset

Työtehtävät edellyttävät sähköalan koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta sähkö- ja automaatioasentajan työtehtävistä. Pystyt hoitamaan työsi oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, mutta toivomme, että olet myös tiimipelaaja ja sinulta löytyy asiakaspalvelulähtöistä asennetta. Hoidat työsi turvallisesti ja esimerkillisesti myös paineen alla ja sinulla on valmiutta tehdä työtä kahdessa vuorossa. Toivomme sinulta joustavuutta ja intoa ratkoa työssä eteen tulevia haasteita. Työssä sinulle on etua sekä erilaisten ohjelmoitavien logiikoiden (S7, S5, Omron ym.) tuntemus että perustietämys pneumatiikasta ja mekaniikasta. Katsomme eduksesi myös voimassa olevat sähkötyöturva-, tulityö- ja työturvallisuuskortit.

Tarjoamme

Kannustavan palkkauksen sekä kokopäiväisen ja pitkäaikaisen työsuhteen osaavalle työntekijälle. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen pikaisesti kotisivujemme kautta. Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1251848
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Turku