(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden sähköasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Haemme henkilöä teollisuuden sähköasentajan tehtäviin. Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä ja toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset teollisuuden sähköasennustyöt. Työtehtävät ovat pääasiassa Tornion terästehtaan alueella.

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävään edellytetään sähköasentajan koulutusta ja vähintään kahden vuoden kokemusta sähköasennustöistä, teollisuuden työkokemus on eduksi. Hallitset sähkötekniikan perusjärjestelmät, sekä työskentelet ”turvallisuus ensin” –periaatteella. Työssäsi käytät töiden raportointiin mobiilitekniikkaa.

Olet asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen, haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Lasse Kangas, p. 040 513 6980. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 30.1.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.