(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden sähköasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Haemme henkilöä teollisuuden sähköasentajan tehtäviin. Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä ja toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset teollisuuden sähköasennustyöt. Työtehtävät ovat pääasiassa Tornion terästehtaan alueella.  

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävään edellytetään sähköasentajan koulutusta ja vähintään kahden vuoden kokemusta sähköasennustöistä, teollisuuden työkokemus on eduksi. Hallitset sähkötekniikan perusjärjestelmät, sekä työskentelet ”turvallisuus ensin” –periaatteella. Työssäsi käytät töiden raportointiin mobiilitekniikkaa.

Olet asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen, haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Lasse Kangas puh. 040 513 6980. Rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 050 307 5053 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi

Hae tehtävään 30.09.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.