(Poistunut julkaisusta)

TEOLLISUUDEN SÄHKÖASENTAJA, Turku
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

 

Mitä tarjolla:

Nautitko sähköisestä ympäristöstä teollisuusalalla? Saatko kipinän teollisuuden kunnossapidosta ja käsillä työskentelystä? Etsimme parhaillaan Teollisuuden Sähköasentajaa erilaisiin kunnossapidon tehtäviin Turun alueelle kokopäiväiseen työhön. 

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle laajalti monipuolisia teollisuuden kunnossapidon tehtäviä Turun talousalueella asiakasyritysten luona. Tehtävässä saatat päästä työstämään ajan havinat nähneitä 1960 – luvun koneita tai vaihtoehtoisesti hypätä nykyaikaan 2000 – luvun robottien kimppuun kuin Iso Arska konsanaan. Yrityksemme tarjoaa avaimet henkilökohtaiseen urakehitykseen ja työympäristön missä ei tarvitse pelätä uusien työtä kehittävien ideoiden esille tuomista. Pääset osaksi ihmisläheistä työporukkaa, missä vallitsee hyvä tekemisen meininki ja ryhmähenki! 

Etsimämme henkilö:

Etsimämme henkilö omaa jo jonkin verran teollisuuden sähköosaamista ja taitaa palvelualttiin työasenteen. Sinulla on takataskussa työhön relevantti sähköalan koulutus ja halukkuutta kehittyä sähköalan todelliseksi mestariksi. Työ itsessään on keskeytymätöntä kolmivuorotyötä, joten olethan valmis työskentelemään normaalien toimistotyöaikojen ulkopuolella. Persoonan puolesta emme oleta, että olet small talkin kruunaamaton kuningas, mutta toivomme sinulta kuitenkin positiivisuutta, sosiaalisuutta ja halukkuutta olla tärkeä osa tiimiä.

Kiinnostuitko?

Rekisteröi itsesi hakijaksi osoitteessa www.manpower.fi  ja hae tätä tehtävää niin pian kuin mahdollista. Käsittelemme hakemuksia jatkuvalla syötöllä ja oikeille henkilöille saattaa löytyä töitä nopeallakin aikataululla. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Esko Saurio (040 647 2205 – esko.saurio@manpowergroup.fi)