(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden sähköasentaja, Oy Haka-Wood Ab
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Oy Haka-Wood Ab on Viitasaarella toimiva koivusahatavaraa toimittava perheyritys, joka on aloittanut toimintansa jo vuonna 1962. Haka-Woodin asiakkaita ovat Suomessa ja ulkomailla koivua käyttävä teollisuus. Tuotannosta 80% on vientiä Eurooppaan, sekä Aasiaan.

Etsimme nyt Oy Haka-Wood Ab:lle TEOLLISUUDEN SÄHKÖASENTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen Viitasaarelle. Sähköasentajan työtehtäviin kuuluu sahahallin vanhojen asennusten purku ja uusien kiinteistöön kuuluvien sähköistyksien asennus. Asentaja toimii tehtaan sähkötyönjohdon alaisuudessa.

Odotamme Sinulta:
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta
- Kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työhön
- Reipasta asennetta

Työt alkavat heti kestäen vähintään 30.11 saakka. mahdollisesti pidempään. Motivoituneella ja osaavalla tekijällä on mahdollisuus myös jatkaa töitä määräaikaisuuden jälkeen.

Mikäli olet etsimämme ammattitaitoinen asentaja vailla uusia tuulia, laita heti hakemus oheisen linkin kautta! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Tavast, 0401739797, hanna.tavast@go-on.fi