(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden sähköasentaja komennustöihin
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Haemme komennustöihin kokeneita sähköasentajia teollisuuslaitoksen kaapelin asennus ja sähköistystehtäviin Kilpilahteen. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta.

Sähköasentajana tehtäviisi kuuluu esimerkiksi muuntamoiden asennusta, kaapelinvetoa ja kytkentää teollisuusalueella Kilpilahdessa. Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät arviolta kesäkuun 2020 loppuun saakka.

Hakijoilta odotamme sähköalan ammatillista koulutusta, kaavioiden lukutaitoa ja usean vuoden kokemusta teollisuudessa sähköasentajana työskentelystä. Ammattitaidon lisäksi toivomme joustavuutta ja yleistä työelämän pelisääntöjen tuntemusta. Voimassa olevat sähkö- ja työturvallisuuskortti edellytetään tehtävässä.

Tarjoamme määräaikaisen sähköasentajan työtehtävän teollisuuslaitoksen sähköasennusprojektissa, jossa tehdään töitä pienissä asennusryhmissä. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus ja mahdollisuus vaikuttaa omaan ansioon urakoinnin avulla.

Mikäli olet työteliäs, oma-aloitteinen ja motivoitunut sähköalan ammattilainen, saatat olla etsimämme henkilö. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Markus Korpela puh. 050 464 8493, arkisin klo 9 – 15.