(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden sähköasentaja komennustöihin
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Etsimme Barona Kunnossapito Oy:lle kokenutta sähköasentajaa raskaan teollisuuden kokoonpano- ja sähköistystöihin asiakkaamme tuotantotiloihin Vaasaan. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta. Töitä tehdään 8 tuntia päivässä 2-vuorossa.

Sähköasentajana osallistut laiva- ja voimalamoottoreiden monipuolisiin asennus- ja sähköitystöihin modernissa ja siistissä tuotantotehtaassa.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta teollisuuden asennus- tai kokoonpanotöistä sekä raskaiden taakkojen nostamisesta ja kääntämisestä siltanosturin avulla. Eduksi katsomme aikaisemman moottoreiden asennus- ja huoltokokemuksen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista. Eduksi katsomme perustasoisen englannin ymmärtämisen.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen kokoonpanotyön metalliteollisuudesta. Töitä lähtökohtaisesti tehdään arkisin 8 tuntia päivässä, mutta myös viikonloppuylitöihin on satunnaisesti mahdollisuus. Työsuhde on aluksi määräaikainen vuoden loppuun, mutta myös töiden jatkumiseen on hyvä mahdollisuus asiakkaamme tilauskannasta ja henkilöstötarpeesta riippuen. Järjestämme tarvittaessa työntekijälle majoituksen läheltä työkohdetta.

Lisätietoja tehtävästä Baronalta antaa: Anssi Pekkarinen puh. 043 824 3624

Kiinnostuitko? Jätätähän hakemuksen järjestelmämme kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.