Teollisuuden sähköasentaja Caverionille
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Haemme henkilöä teollisuuden sähköasentajan tehtäviin. Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä ja toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset teollisuuden sähköasennustyöt. Työtehtävät ovat pääasiassa Tornion terästehtaan alueella.  

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään. Tarjoamme ammattitaitoisen tiimin tuen sekä ensiluokkaiset työkalut päivittäistä työtäsi helpottamaan. Tuemme myös työhyvinvointiasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntasetelit ja laajat työterveyspalvelut. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcaverihisi: www.caverion.fi/caverikirja. 

Tehtävään edellytetään sähköasentajan tai automaatioasentajan koulutusta ja vähintään kahden vuoden kokemusta sähköasennustöistä, teollisuuden työkokemus on eduksi. Hallitset sähkö- tai automaatiotekniikan perusjärjestelmät, sekä työskentelet turvallisuus ensin periaatteella. Työssäsi käytät töiden raportointiin mobiilitekniikkaa. 

Arvostamme asiakaslähtöistä palveluasennetta sekä toimeen tarttuvaa otetta työntekoon.  Olet valmis sitoutumaan pidemmäksi aikaa ja halukas kehittämään itseäsi tiimin mukana sekä antamaan täyden työpanoksen jokapäiväisissä ratkaisuissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Lasse Kangas puh. 040 513 6980. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 8665 560 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. 

Hae tehtävää 31.12.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa seuraavasta linkistä:

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/avoimet-tyopaikat

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Lilli Toukola 
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 8665 560
lilli.toukola@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400774
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tornio