(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden sähköasennusten avoin haku
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2019

Löytyykö sinulta koulutustaustaa sähkö- tai automaatioalalta? Tarvitsetko kokemusta työurasi käynnistämiseksi vai oletko jo sähköalan kokenut ammattilainen? Mikäli mikään edellä mainituista osui kohdallesi laita hakemuksesi meille.

Etsimme tällä hetkellä usealle asiakasyrityksellemme sähkö-, ja automaatioasentajia. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan pääset työskentelemään teollisuuden automaatioinstrumenttien asennukseen, teollisuuslaitosten kunnossapitoon, voimalaitosten sähköasennuksiin tai raideliikennekaluston huoltoon sekä instrumenttiasennuksiin. Etsimme tällä hetkellä työntekijöitä Helsinkiin, Vantaalle, Porvooseen ja Hyvinkäälle. Tehtävät ovat vakituisia.

Tehtäviin haetaan henkilöitä, joilta löytyy sähkö-, automaatio, instrumentti-, tai koneasentajan koulutus. Tehtävissä menestyy henkilöt, jotka haluavat jatkuvasti oppia uutta sekä kehittyä alansa moniosaajaksi. Aikaisempaa kokemusta ei välttämättä tarvitse olla. Tärkeintä on asenne työntekoon.

Mikäli sinulla on koulutus ja kiinnostus kuulla tehtävistä lisää niin laita avoin hakemuksesi tulemaan tai soita Tomi Kolulle, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi