(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden sähkö- ja automaatioasentaja
Sotkamo Silver Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Haemme sähkö- ja automaatiokunnossapidon osaajia Sotkamo Silverin hopeakaivokselle vakituiseen työsuhteeseen. Tule nyt mukaan kaivamaan kanssamme hopeaa Suomen ensimmäiselle hopeakaivokselle!

Sotkamon kaivos on ensimmäinen hopeakaivos Suomessa. Hopeakaivoksen historia ulottuu vuoteen 1980. Tällöin Oulun yliopiston tutkijat löysivät hopeaa pienen järven rannalta. Kaivoksen kehittämiseen on käytetty noin 30 miljoonaa euroa. Nyt kaivoksen tuotanto saadaan käyntiin ja etsimme kaivokselle sekä mekaanisen kunnossapidon että sähkö-ja automaatiokunnossapidon asentajia.

Työtehtäväsi ovat sähkö- ja automaatiokunnossapidon työtehtävät rikastamoympäristössä. Arvioit, selvität ja korjaat vikatilanteita sekä toimit yrityksen kunnossapitosuunnitelman mukaisesti.

Hakijalta edellytämme sähkö- ja automaatioalan peruskoulutusta ja kokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Arvostamme yhteistyökykyä, reippautta, huolellisuutta ja oikeaa asennetta.

Rikastamo toimii 24/7 vuoden ympäri. Kunnossapito toimii päivävuorossa tai kahdessa 8 tunnin vuorossa viitenä päivänä viikossa. Työtä tehdään joko yksin tai pienessä ryhmässä.

Sotkamo Silverin rikastamo tuottaa malmista vaahdottamalla rikasteita. Rikastamon syöttö on 350 – 450 000 tonnia vuodessa. Urakoitsijan vastuulla on malmin esimurskaus. Rikastamolla käytetään nykyaikaista kalustoa ja prosessinohjausta ja -automatiikkaa. Lähitulevaisuudessa testataan ja otetaan käyttöön malmin esirikastus, jolla parannetaan rikastamon syötteen pitoisuutta ja toiminnan kannattavuutta.

Tämä paikka tarjoaa mainion tilaisuuden päästä kehittämään itseään monipuolisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä. Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemus pian. Hakemusten käsittely alkaa heti. Lähde mukaan kanssamme kaivamaan hopeaa!

Lisätietoa tehtävästä saat Ari Jauhiaiselta: ari.jauhiainen@barona.fi, 050 438 8778.

Edellytykset työnsaannille: Työturvallisuuskortti, Sähkötyöturvallisuuskortti