(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden sähkö-/automaatioasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Asiakasyrityksellämme on pitkät perinteet teollisuuden ja kiinteistöjen sähkö- sekä automaatioratkaisujen toimittajana. Asiakkaamme toimii monipuolisesti eri teollisuuden aloilla.

Etsimme nyt asiakkaamme palvelukseen sähkö- ja automaatioasentajia Tampereen alueelle.

Työ sisältää pääosin teollisuuden sähkö-/automaatiourakointia ja kunnossapitoa.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta yllä mainituista tehtävistä. Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta.

Tarjolla urakoinnista tai ongelmanratkaisusta nauttivalle henkilölle mielenkiintoinen työ monipuolisissa sähkö-/automaatioalan urakointi-, kunnossapito- ja huoltotehtävissä. Tässä työssä yksikään päivä ei ole samanlainen.

Mitä vielä odotat? Jätä hakemus verkkosivujemme kautta jo tänään! Aloitamme haastattelut hakuaikana.

Lisätiedot tarvittaessa Jenna Rantanen 040 667 9544.

Avainsanat: sähköasentaja, automaatioasentaja, teollisuus