(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden sähkö-automaatioasentaja AUMA Finlandille
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Hei teollisuuden sähköautomaatioalan ammattilainen! Kaipaatko haasteita ja vaihtelevia työkohteita? Haluatko osaksi maailmanlaajuista yritystä ja luotettavan työnantajan tuen?

Asiakasyrityksemme saksalaisen AUMA-konsernin Suomen tytäryhtiö AUMA Finland Oy etsii kokenutta teollisuuden sähköautomaatioalan osaajaa vakituiseen työsuhteeseen. AUMA-konserni on 50 vuotisen historiansa aikana laajentanut toimintaansa yli 30 maahan. Yritys on kansainvälinen markkinajohtaja sähkötoimilaitteiden valmistajana. Yrityksen laadukkaita tuotteita käytetään ympäri maailman useilla erilaisilla teollisuuden aloilla. 

Työnkuvaus

Työssäsi toimit sekä asiakkaamme viihtyisissä tiloissa Espoossa että heidän asiakkaidensa luona ympäri Suomen. Työ sisältää monipuolisesti ennakkohuoltoja, asennuksia, vianhakua ja korjauksia AUMA:n tuotteille erilaisissa teollisuusympäristöissä. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten kokemus AUMA:n tuotteista ei ole edellytys työssä menestymiseen. 

Työn edellytykset

Työ on itsenäistä, joten kokemustasi työskentelystä laitosympäristössä sähköautomaation parissa arvostetaan. Tapasi työskennellä on omatoiminen, itsenäinen ja huolellinen. Toivomme, että sinulta löytyy halua oppia tuotteista ja niiden toiminnasta (mm. kenttäväylät) ja näin kehittyä työssäsi todelliseksi teollisuusventtiilien sähkötoimilaitteiden ja niiden ohjausyksiköiden asiantuntijaksi. Lisäksi sinulla on silmää asiakkaan tiloissa tapahtuvalle asiakaspalvelulle. Työssä tarvitset myös oman auton ja perustasoisen englannin kielen taidon. Hyvästä fyysisestä kunnosta on etua työssä. 

Tarjoamme

Päivittäin työssäsi olet osa ammattitaitoista, huumoria kukkivaa ja mukavaa työyhteisöä. AUMA Finlandilla viihdytään hyvin ja pitkät työsuhteet ovat tyypillisiä. Tarjoamme osaavalle tekijälle paitsi mielenkiintoiset työtehtävät, myös kattavat henkilöstöedut. Osaamisesi palkitaan luonnollisesti myös motivoivalla palkalla.

Hakuprosessi

Olisiko AUMA:n Espoon toimipisteessä juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveen kera mahdollisimman pian. Haastattelemme sopivia hakijoita koko haun ajan, joten älä odottele, vaan ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan juuri sinulle sopivasta työstä.

Lisätietoja

Heini Feodorow, HR-koordinaattori 

heini.feodorow@workpower.fi

p. 0440 60 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)