(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden putkihitsaajia
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Eläköityvien henkilöiden myötä, haemme nyt uusia hitsaustaitoisia teollisuuden putkihitsaajia Pietarsaari-Kokkola yksikköön. Tehtävänä on toimia kunnossapidon asennus- ja huoltotehtävissä teollisuuskohteissa. Työpäiväsi täyttyvät myös prosessiputkistojen hitsaus- ja asennustehtävistä sekä laiteasennuksista. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävän menestyäksesi sinulta löytyy:

  • Sopiva ammatillinen koulutus (esim. kone- ja tuotantotekniikka, talotekniikka)
  • Kokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja hitsaustaitoa
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustaviin työaikoihin

Asenne on tärkeää! Sinulta löytyy hyvä asenne työntekoa kohtaan ja olet motivoitunut ja innokas uuden oppija. Sitoudut mielelläsi pitkään työsuhteeseen ja haluat olla mukana kehittämässä palveluitamme osana tiimiä.

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Marko Heikkiniemi, p. 050 470 4206. VMP Oyj toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa rekrytointikoordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 30.11.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.