(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden putkiasentaja ja putkihitsaaja
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2020
Oletko sinä etsimämme hitsaustaitoinen putkiasentaja? Viihdytkö itsenäisessä ja joustavassa työympäristössä ammattitaitoisen tiimin joukossa?

Haemme ammattitaitoisia asentajia ja hitsaajia Kokkolan ja Pietarsaaren alueelle. Tehtävänäsi on toimia teollisuuden kunnossapidon asennus- ja huoltotehtävissä eri asiakaskohteissa. Työpäiväsi täyttyvät myös prosessiputkistojen hitsaus- ja asennustehtävistä sekä laiteasennuksista. 

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään teollisuuden kunnossapidon parissa. Tarjoamme itsenäisen työn sekä mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen ja kehittymiseen. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Lue lisää työcavereistamme: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy:
  • Sopiva ammatillinen koulutus (esim. kone- ja tuotantotekniikka, talotekniikka)
  • Kokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja hitsaustaitoa
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustaviin työaikoihin

Asenne on tärkeää! Sinulta löytyy hyvä asenne työntekoa kohtaan ja olet motivoitunut ja innokas uuden oppija. Sitoudut mielelläsi pitkään työsuhteeseen ja haluat olla mukana kehittämässä palveluitamme osana tiimiä.

 
Lisätietoja antaa Caverionin työnjohtaja Kim Sandvik p. 050 342 8856 tai kim.sandvik@caverion.com sekä projektinhoitaja Marko Heikkiniemi, p. 050 470 4206 tai marko.heikkiniemi@caverion.com.

 
Hae tehtävää 24.7.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.