(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden putkiasentaja ja putkihitsaaja
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Oletko sinä etsimämme hitsaustaitoinen putkiasentaja? Viihdytkö itsenäisessä ja joustavassa työympäristössä ammattitaitoisen tiimin joukossa?

Tehtävänä on toimia teollisuuden kunnossapidon asennus- ja huoltotehtävissä eri asiakaskohteissa. Työpäiväsi täyttyvät myös prosessiputkistojen hitsaus- ja asennustehtävistä sekä laiteasennuksista.

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään teollisuuden kunnossapidon parissa. Tarjoamme itsenäisen työn sekä mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen ja kehittymiseen. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Lue lisää työcavereistamme: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tehtävän menestyäksesi sinulta löytyy:

  • Sopiva ammatillinen koulutus (esim. kone- ja tuotantotekniikka, talotekniikka)
  • Kokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja hitsaustaitoa
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustaviin työaikoihin

Asenne on tärkeää! Sinulta löytyy hyvä asenne työntekoa kohtaan ja olet motivoitunut ja innokas uuden oppija. Sitoudut mielelläsi pitkään työsuhteeseen ja haluat olla mukana kehittämässä palveluitamme osana tiimiä.

Lisätietoja antaa projektinhoitaja Marko Heikkiniemi, p. 050 470 4206 tai marko.heikkiniemi@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 9.3.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.