(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden pintakäsittelijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Orima-Tuote Oy on Orimattilassa sijaitseva yksityinen metalliteollisuusyritys, joka valmistaa sadevesijärjestelmiä, kattoturvatuotteita sekä sopimusvalmistuksena tehtäviä ohutlevytuotteita. Vahvuuksiamme ovat ohutlevyosaaminen sekä joustavuus kaikessa toiminnassamme. CAD/CAM-teknologia mahdollistaa yksilölliset asiakaskohtaiset ratkaisut.

Etsimme asiakkaallemme Orima-Tuote Oy:lle pulverimaalauksen hallitsevaa teollisuuden pintakäsittelijää/maalaria. Työtehtävät pitävät sisällään pulverimaalauksen ohella myös esim. tuotteiden ripustamista maalauslinjastolle, pakkaamista sekä siirtelyä.

Sinulla voi olla pintakäsittelijän koulutus tai olet ehtinyt hankkia kokemusta pulverimaalauksesta työn puolesta. Työ edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta sekä valmiutta 2-vuorotyöhön. Odotamme sinulta reipasta asennetta ja hyvää työmoraalia.

Tarjoamme sinulle pitkän määräaikaisen työsuhteen paikassa, jossa saa kehittää omaa osaamistaan. Tehtävässä on mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyrityksen palvelukseen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus, jossa kerrot osaamisestasi.
Lisätiedot tarvittaessa: elina.forssell@workpower.fi