(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden pintakäsittelijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme Jyväskylän alueella sijaitsevalle asiakasyrityksellemme pulverimaalauksen hallitsevaa teollisuuden pintakäsittelijää/maalaria. Työtehtävät pitävät sisällään pulverimaalauksen ohella myös esim. tuotteiden pakkaamista ja siirtelyä.

Sinulla voi olla pintakäsittelijän koulutus tai olet jo ehtinyt hankkia kokemusta pulverimaalauksesta työn puolesta. Työ edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta sekä valmiutta vuorotyöhön. Odotamme sinulta reipasta asennetta ja hyvää työmoraalia.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen mukavassa teollisuuden työyhteisössä. Tehtävässä on mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyrityksen palvelukseen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus, jossa kerrot osaamisestasi.
Lisätiedot tarvittaessa: elina.forssell@workpower.fi