(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden Myyntipäällikkö
Barona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Oletko kilpailuhenkinen ja onnistumisista nauttiva tiimipelaaja?

Haemme nyt kokenutta ja tuloksellista teollisuuden alan myynnin ammattilaista kasvavaan Barona Lounais-Suomen organisaatioomme Turun toimistolle. Asiakkaitamme ovat suuret ja pienet teollisuusalan yritykset, joille tarjoamme monipuolisia rekrytointipalveluita heidän tarpeidensa mukaan.

Myyntipäällikkönä otat kaupallisen vastuun sinulle määritetystä asiakas- ja palvelusegmentistä. Hoidat itse aktiivisesti asiakasyhteistyötä, mutta samalla myös hyödynnät muuta organisaatiota parhaiden myyntitulosten saavuttamiseksi.

Toivomme sinulta vahvaa työkokemusta myynnin parista sekä näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Koulutuksesi voi olla teknillinen tai kaupallinen. Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen vastuunkantaja, joka saa myös muut innostumaan yhteisistä tavoitteista. Suomen kielen lisäksi osaat sujuvasti englantia ja mahdollisesti jopa ruotsia.

Tehtävä tarjoaa sinulle myynnillisiä haasteita ja vastuuta sekä erittäin mielenkiintoisen näköalapaikan Lounais-Suomen teollisuusalan yrityksiin. Pääset mukaan alansa johtavaan yritykseen syventämään myynnin ja teollisuuden osaamistasi ja myös kehittämään meitä organisaationa oman osaamisesi avulla. Vaikka työtehtävä onkin hyvin itsenäinen, niin meillä pääset osaksi yhteisöä, jossa arvostetaan tiimityötä ja työkavereiden tukea.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta 29.2.2020 mennessä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Aluejohtaja Timo Vauhkonen 044 218 5859, rekrytoinnista vastaa Leena Ylinen leena.ylinen@barona.fi

Lisätietoja työtehtävästä antaa Aluejohtaja Timo Vauhkonen 044 218 5859, rekrytoinnista vastaa Leena Ylinen leena.ylinen@barona.fi