Teollisuuden myyntipäällikkö Varsinais-Suomeen ja Satakuntaan
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Sähkönjakelu ja Teollisuus -organisaatiomme vastaa liiketoimintamme kehittämisestä ja kasvustamme Teollisuusasiakkuuksissa koko Suomessa.

Haemme Varsinais-Suomeen ja Satakuntaan sinua asiakaskeskeinen ja tavoitehakuinen

TEOLLISUUDEN MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

TEHTÄVIISI KUULUU

Vastuualueesi tulee keskittymään teollisuusasiakkuuksiin. Vastaat myynnin, markkinaosuuden, myyntikatteen ja tuloksen kehityksestä vastuuasiakkuuksiesi osalta myyntijohdon kanssa asetettujen suunnitelmien ja tavoitteiden mukaisesti. Olet tärkeä osa Sähkönjakelu ja Teollisuus- myyntipäällikköryhmää ja teet tiivistä yhteistyötä muun organisaation kanssa tavoitteidesi saavuttamiseksi.

TARJOAMME SINULLE

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkenttä alan markkinajohtajan palveluksessa. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman ja viihtyisän työympäristön, jossa pääset osaksi ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, panostamme osaamisesi kehittämiseen ja tarjoamme sinulle menestymisesi myötä mahdollisuuksia uralla etenemiseen. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille sekä muun organisaation ja osaamisen vahvan tuen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on sähkö- tai automaatiotekninen koulutustausta ja useamman vuoden kokemus systemaattisesta ja aktiivisesta avainasiakastyöskentelystä teollisuuden parissa. Olet itseohjautuva, pitkäjänteinen ja vakuuttava haastavissakin vuorovaikutustilanteissa ja sinulta löytyy aito intohimo asiakaslähtöiseen työskentelyyn. Osaat analysoida ja ymmärrät asiakaskuntasi tarpeet ja liiketoiminnan logiikan. Hallitset tuote- ja palvelutarjonnan markkinoinnin ja pystyt tarjoamaan asiakkaille oikeanlaisia ratkaisuja. Myös projektikauppa ja tarjouslaskenta ovat sinulle tuttua.

KYSYMYKSET

Lisätietoja tehtävästä antaa Sähkönjakelu ja Teollisuus-yksikön myyntijohtaja Allan Sothmann, p. 050 568 2260. Tavoitat hänet puhelimitse parhaiten 1.2.2019 klo 15-16 tai 4.2.2019 klo 14-16 välisenä aikana. Kysymyksiä voi lähettää myös sähköpostitse: allan.sothmann@slo.fi.

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme lähettämään www.slo.fi/ura -sivujen kautta viimeistään 4.2.2019.

sähköinsinööri, sähköasentaja, tekninen myynti, tukkukauppa, myynti, tekniikka, sähkö, asiakasratkaisu

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1219851
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Satakunta