(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden Myyntipäällikkö Jyväskylään
Barona Sisä-Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2018

Haemme Jyväskylän toimistollemme Myyntipäällikköä vastaamaan teollisuusasiakkuuksistamme Keski-Suomen alueella.

Tehtävänäsi on henkilöstöpalveluiden myyminen ja tuottaminen teollisuuden yrityksille niin tuotantoympäristöön, kunnossapito- ja asennustehtäviin kuin asiantuntijakenttäänkin. Vastaat osaltasi myös nimettyjen asiakkuuksien hoidosta ja kehittämisestä. Keskustelet sujuvasti rekrytointi- ja työsuhteenhallintaprosessien eri osa-alueista yritysasiakkaiden kanssa. Olet myös itse tarvittaessa toteuttamassa rekrytointitoimeksiantoja ja vastaamassa työnhakijoidemme sekä työntekijöidemme hyvästä palvelusta.

Tehtävässä menestymisen kannalta oleellista on halu auttaa asiakasta kaikissa tilanteissa ja ymmärrys teollisuuden tekemisen lainalaisuuksista. Ymmärrät sekä työntekijöiden että toimihenkilöiden näkemystä asioihin ja keskustelet sujuvasti sekä tuotannon että tuotekehityksen kanssa. Esimieskokemus ja ymmärrys yritysasiakasrajapinnassa työskentelystä ovat varmasti iso etu työtä haettaessa, mutta ennen kaikkea olet luotettava ja vastuuntuntoinen joukkuepelaaja, pystyt kasvamaan vastuun mukana sekä olet aidosti kiinnostunut tehtävästä.

Tehtävä toimii erinomaisena paikkana kasvattaa omaa tuntemustasi Keski-Suomen alueen yrityskentästä sekä työntekijämarkkinasta - meillä opit varmasti paljon rekrytoinnin ja työsuhdeasioiden maailmasta.

Teollisuuden tiimin vetäjänä työskentelet moderneissa toimistotiloissa tiiviissä yhteistyössä muille toimialoille vastaavia palveluita tuottavien kollegojen kanssa. Valtakunnallista tukea ja koulutusta saat Suomen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen koko henkilöstöltä.

Mikäli kiinnostuit, mutta toimialamme ei ole sinulle tuttu, voit lukea Turussa vastaavassa tehtävässä reilu vuosi takaperin aloittaneen Miika Lähteenkorvan näkemyksiä alalle hyppäämisestä täältä:

https://careersblog.barona.fi/uravinkit/tehdastyosta-on-apua-muuhunkin-tyoelamaan

Haethan tehtävää viimeistään 9.12 mennessä. ja ilmoitat hakemuksessa myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja voit kysyä ke 28.11 klo 14-17 ja ti 4.12 klo 14-17 välisinä aikoina Vesa Kangasniemeltä p. 040 830 7649.