(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden kylmäasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Haemme asiakkaallemme Raumalle ja lähikuntiin kylmäasentajaa teollisuuteen.

Työnkuvaus:
Työssäsi toimit monipuolisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä mm. kylmälaitosten, vedenjäähdyttimien, lämpöpumppujen ja ilmastointilaitteiden parissa tehden niin huolto-, asennus-, käyttöönotto- kuin ylläpitotehtäviä. Työtä tehdään pääsääntöisesti 7-15:30 välisenä aikana. Asiakkaamme toimii laajasti teollisuuden ja voimalaitosten huoltojen, kunnossapidon sekä asennusten parissa. Toimialueena on pääasiassa Satakunta.

Hakijalta vaaditaan vähintään kylmäasentajan perus- tai ammattitutkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta kylmäasentajan tehtävistä, esimerkiksi kylmälaitteiden asennuksista ja huolloista. Lisäksi työtehtävät edellyttävät Tukes y3a-pätevyyttä. 

Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- motivoitunutta asennetta
- valmiutta liikkuvaan työhön.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: kylmäkoneasentaja, teollisuus, asentaja, päivätyö