(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden kylmäasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Etsimme asiakkaallemme osaavaa teollisuuden kylmäasentajaa Turun seudulla sijaitsevaan huoltoyksikköön. Asiakasyrityksemme on teollisuuden kunnossapitopalveluita tarjoava yritys. 

Työnkuvaus

Työssäsi toimit vaihtelevissa työtehtävissä kylmälaitosten,  vedenjäähdyttimien, lämpöpumppujen ja ilmastointilaitteiden parissa tehden niin huolto-, asennus-, käyttöönotto- kuin ylläpitotehtäviä. Työtä tehdään asiakasyrityksemme asiakkaiden tiloissa heidän laitteistojensa parissa. Viikottainen työaika on 40 tuntia.

Työn edellytykset

Työtehtävät edellyttävät vähintään kylmäasentajan perus- tai ammattitutkintoa sekä noin kolmen vuoden työkokemusta kylmäasentajan tehtävistä, esimerkiksi kylmälaitteiden asennuksista ja huolloista. Lisäksi työtehtävät edellyttävät Tukes Y3a-pätevyyttä. 

Työssä menestymiseksi sinulla tulisi olla paitsi kykyä aikatauluttaa omaa työtä, myös kykyä hoitaa raportointi ja asiakaskontaktit alusta loppuun. Pystyt hoitamaan työsi itsenäisesti, mutta toivomme myös, että olet tiimipelaaja ja sinulta löytyy asiakaspalvelulähtöistä asennetta. Hoidat työsi esimerkillisesti myös paineen alla ja sinulla on valmiutta tehdä työtä kahdessa vuorossa. Työssä on etua ongelmaratkaisukyvystä ja tieto- ja/tai sähkötekniikan osaamisesta. Katsomme eduksesi myös voimassa olevan työturvallisuuskortin. 

Tarjoamme

Kannustavan palkkauksen sekä kokopäiväisen ja pitkäaikaisen työsuhteen osaavalle työntekijälle. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen pikaisesti kotisivujemme kautta. Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi