(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden kylmäasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Poriin ja lähikuntiin kylmäasentajaa teollisuuteen.

Työnkuvaus:
Työssäsi toimit monipuolisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä mm. kylmälaitosten, vedenjäähdyttimien, lämpöpumppujen ja ilmastointilaitteiden parissa tehden niin huolto-, asennus-, käyttöönotto- kuin ylläpitotehtäviä. Työtä tehdään pääsääntöisesti 7-15:30 välisenä aikana. Asiakkaamme toimii laajasti teollisuuden ja voimalaitosten huoltojen, kunnossapidon sekä asennusten parissa. Toimialueena on pääasiassa Satakunta.

Hakijalta vaaditaan vähintään kylmäasentajan perus- tai ammattitutkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta kylmäasentajan tehtävistä, esimerkiksi kylmälaitteiden asennuksista ja huolloista. Lisäksi työtehtävät edellyttävät Tukes y3a-pätevyyttä. 

Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- motivoitunutta asennetta
- valmiutta liikkuvaan työhön.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: kylmäkoneasentaja, teollisuus, asentaja, päivätyö