(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden kunnossapitotyöntekijöitä/-asentajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Sopiiko elämäntilanteeseesi urakkaluontoiset teollisuuden kunnossapidon työtehtävät? Onko sinulla aikaisempaa kokemusta teollisesta työympäristöstä?
 
Haemme asiakkaallemme nyt TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITOTYÖNTEKIJÖITÄ/-ASENTAJIA Raaheen.

Etsimme osaavia ja ahkeria koneasentajia ja levyseppiä työskentelemään tehdasseisakkiin Raaheen. Työtehtävät ovat esimerkiksi vaihtelevia koneen asennus- ja korjaustehtäviä, joihin sinut perehdytetään työn alkaessa. Työt suoritetaan arviolta viikoilla 47 - 49, ajankohdat ja työajat tarkentuvat lähempänä aloitusta. Työt suoritetaan pitkissä työvuoroissa.

Mitä odotamme työntekiöiltämme? Toivomme sinulta alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme erityisesti itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Työnkuvan vuoksi voimassa oleva työturvakortti sekä tulityökortti ovat välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta ja hyvä suoriutuminen tässä tehtävässä voi tuoda mahdollisuuksia työllistyä myös muihin asiakaskohteisiimme!

Täytä hakemuksesi viimeistään 4.11.2018. Voit liittää mukaan myös CV:si sekä palkkatoiveesi. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Seuraa meitä nyt myös somessa: @personalhusetoulu


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi