(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden kunnossapitoasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020
Etsimme nyt vankan teollisuusosaamisen omaavaa SÄHKÖ- /MEKANIIKKA-ASENTAJAA vahvistamaan koko Uudenmaan alueella toimivaa kunnossapitoyksikköämme.

ISS Palveluiden  Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä paikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

Tehtävässä vastaat monipuolisista kunnossapito-, huolto-, korjaus- ja asennustöistä teollisuusalan asiakaskohteessa Sipoon Talmassa. 

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva sähkö- ja automaatioalan koulutus ja lisäksi aiempaa työkokemusta mekaanisesta kunnossapidosta teollisuuskohteista. Myös valmius tehdä monipuolisia kiinteistönhuoltotehtäviä, niin sisällä kuin ulkona on ehdoton edellytys tehtävässä menestymiselle. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Hyvä peruskunto, B- ajokortti ja suomen kielen taito ovat myös välttämättömiä työssä. 

Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.5.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Pasi Puranen, 050 349 4206, arkisin klo 8-16 välillä. 

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -