(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden kunnossapitoasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Etsimme nyt vankan teollisuusosaamisen omaavaa KUNNOSSAPITO-, SÄHKÖ- TAI AUTOMAATIOASENTAJAA vahvistamaan kunnossapitoyksikköämme pääkaupunkiseudulla.

ISS Palveluiden  Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

Tehtävässä vastaat monipuolisista kunnossapito-, huolto-, korjaus- ja asennustöistä teollisuusalan asiakaskohteessa Vantaalla. 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva talotekniikka-alan koulutus ja työkokemusta teollisuuden kunnossapitokohteista sähkö- tai automaatioalan tai mekaanisen kunnossapidon tehtävistä. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Hyvä peruskunto, ajan tasalla olevat IT-taidot, B- ajokortti ja suomen kielen taito ovat myös välttämättömiä työssä menestymiseen. 

Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.3.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Pasi Puranen, 050 349 4206, arkisin klo 8-16 välillä. 

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -