(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden kunnossapitoasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Haemme nyt mekaanista kunnossapitoasentajaa Vantaalle. Toimit asiakasyrityksessämme elintarviketeollisuuden parissa 2-vuorotyössä. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae heti mukaan ammattitaitoiseen tiimiimme!

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän ja hyvän työilmapiirin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta tuotantolaitteiden mekaanisesta kunnossapidosta sekä alalle sopiva koulutus. Sinulla on kykyä oma-aloitteiseen, itsenäiseen ja aktiiviseen työskentelyyn. Olet asiakaspalveluhenkinen, vastuuntuntoinen ja sinulle on hyvät yhteistyötaidot. Edellytämme kaikessa työskentelyssä turvallisten toimintatapojen hallintaa.

Eduksi katsomme aikaisempaa kokemusta elintarviketeollisuudesta. Myös hitsaustaito (TIG) ja teollisuusautomaation tuntemus ovat tässä tehtävässä eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Hannu Voimanen, puh. 050 398 1048 tai kunnossapitopäällikkö Mikael Palosaari, puh. 050 357 5414.

Hae tehtävää 03.10.2018 mennessä jättämällä CV:si ja hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.