(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden kokoonpanija
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Oletko kiinnostunut työskentelemään tuotantotehtävissä? Haluatko päästä tekemään työtä käsilläsi? Olisiko teollisuuden työpaikka juuri sinua varten?

Haemme nyt Teollisuuden kokoonpanijoita Oulun talousalueelle.

Toivomme, että olet joustava, vastuuntuntoinen ja haluat myös kehittyä sekä kehittää omaa ammattitaitoasi. Asiakkaidemme menestys perustuu tuotteiden erinomaiseen laatuun, joten arvostamme tarkkuutta ja annettujen ohjeiden noudattamista. Olet tiimityötaitoinen, mutta pidät myös itsenäisestä työskentelystä.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai tehtävää vastaavaa koulutusta, mutta tärkeintä meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti, haluat tehdä parhaasi ja sitoudut tehtävään. 

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä teollisuuden ammattitehtäviin. Kauttamme sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti. 

Täytä hakemuksesi viimeistään 11.11.2018. Voit liittää mukaan myös CV:si.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi