(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden kesätyöt
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Haemme Outokumpuun reippaita ja intoa puhkuvia kesätyöntekijöitä teollisuuden erilaisiin työtehtäviin kuten kokoonpanoon, ripusteluun, hitsaukseen, lävistykseen sekä pakkaus- ja varastotehtäviin.  

Jos opiskelet jotakin teknistä alaa, omaat aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai olet muuten kiinnostunut työskentelemään tuotannollisissa tehtävissä, olet etsimämme henkilö. Arvostamme myös positiivista asennetta, hyvää työmotivaatiota sekä uuden oppimiskykyä. Lisäksi pystyt tekemään tarvittaessa vuorotyötä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään/kesän aikana ja tarjolla on eripituisia työpätkiä.

Jos kiinnostuit tehtävistä, jätä meille hakemuksesi ja kerro, miten olisit käytettävissä töihin.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.