Teollisuuden B2B-myyjä
Platom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2019
Platom Oy on noin 50 asiantuntijaa työllistävä ydinvoimateollisuuden asiantuntijapalveluihin ja laitetoimituksiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Asiakkaitamme ovat ydinvoima-alan toimijat Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Platomin pääkonttori sijaitsee Mikkelissä. Lisäksi Platomilaisia työskentelee Raumalla, Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Haemme teollisuuden B2B-myyjää:

Tehtävänäsi on toimia asiakasrajapinnassa aktiivisesti toimivana osana myyntitiimiämme, joka koostuu myynnin koordinaattorista ja asiantuntijamyyjistä. Pääset yhdessä myyntitiimimme kanssa kehittämään, monipuolistamaan ja kasvattamaan myyntitoimintaamme. Työnkuvaasi kuuluu olennaisesti tarjousten laatiminen ja myyntityö asiakasrajapinnassa kotimaassa ja ulkomailla.

Odotamme sinulta kokemusta yritysten välisestä myyntityöstä teollisessa ympäristössä, aktiivista otetta myyntityöhön ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme lisäksi työkokemusta ydinvoima-alalta tai muista vaativista toimintaympäristöistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää englannin ja suomen kielen taitoa ja tehtävään soveltuvaa koulutusta eli esimerkiksi ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa. Etua tehtävässä on myös esimerkiksi ruotsin, saksan, ranskan, venäjän, espanjan tai kiinan kielitaidoista.

Päämajasi on ensisijaisesti Platomin konttori Helsingissä tai Turussa. Omalla toimistolla työskentelyn lisäksi toimenkuvaan sisältyy myös asiakaskäyntejä Suomessa ja ulkomailla. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja työn aloitusajankohta sovitaan hakijan kanssa.

Yrityksenä pyrimme aina kumppanuussuhteeseen sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme kanssa. Kumppanuuden lisäksi toimintaamme ohjaavia arvoja ovat kasvu, rohkeus ja vastuullisuus. Voit tutustua paremmin arvoihimme ja siihen, miten ne vaikuttavat meidän toimintaamme työnantajana ja yrityskumppanina osoitteessa https://www.platom.fi/yritys/.

Jätä hakemuksesi 28.4.2019 mennessä ohessa olevan hakulinkin kautta. Lisätietoa tehtävästä antaa Platom Oy:n Henkilöstöpäällikkö Ville Kakkonen puh. + 358 (0)44 550 4057 tai sähköpostilla ville.kakkonen@platom.fi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1250713
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa