(Poistunut julkaisusta)

Teollisuuden automaatioasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Etsimme teollisuudessa toimivalle asiakkaallemme työntekijää automaatioasentajan tehtäviin puhdastilatuotantoon.

Tehtävässä työskentely edellyttää aikaisempaa kokemusta automaatioasentajan tai sähköasentajan tehtävistä. Työtehtävät pitävät sisällään automatisoidun kokoonpanolinjaston käyttöä, asetusten vaihtoja, materiaalin lisäämistä linjastolle, häiriöiden poistoja, laaduntarkistamista sekä muita tuotannon tehtäviä.

Aluksi töitä on tiedossa 2-3 kk, mutta töiden on tarkoitus jatkua pidempäänkin. Työt alkavat sopimuksen mukaan lokakuun aikana. Vuorotyövalmius oltava sillä työskentely tapahtuu joko 2- tai 3-vuorossa.

Mikäli koet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään, niin jätä hakemus pikaisesti. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja: ville.vaananen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai p. 050 341 7993

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.