Teollisuuden Asennusvalvoja, Diamond Power Finland Oy
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019
Etsimme Teollisuuden Asennusvalvojaa asiakkaallemme Diamond Power Finland Oy:lle. Diamond Power Finland Oy on teollisuus- ja voimalaitoskattiloiden puhdistus- ja valvontalaitteiden valmistaja. Asiakkaamme kuuluu Amerikkalaiseen Babcock & Wilcox Enterprises Inc yhtiöön. Yhtiö on globaalisti tunnettu, markkinoiden johtava voimalaitosten ja niiden oheislaitteiden toimittaja.

Valittavan osaajan päävastuisiin kuuluvat energiateollisuuden sekä paperi ja sellu tuotantolaitosten kunnossapitotarkastukset, uusien toimitusten käyttöönottotarkastukset, huoltoseisokkien työnjohdolliset tehtävät sekä pienemmän mittakaavan huoltojen toteuttaminen itse. Työ pitää sisällään matkustusta kotimaassa, ammattitaidon kertyessä halukkaille tarjotaan mahdollisuus matkatyöhön myös ulkomailla.

Hakemamme osaaja on teollisuuden mekaanisen kunnossapidon ammattilainen, joka omaa työnjohdollisen ammattitaidon ja nauttii matkatyöstä. Olet tottunut vastaamaan kunnossapidon toimivuudesta ja osaat koordinoida myös laajempia huoltoseisokkeja. Asenteeltasi olet ratkaisukeskeinen, aikataulutat työskentelysi itsenäisesti, hallinnoit kohteiden varaosatilaukset sekä osallistut tarvittaessa myös asennustöihin.

Toivomme hakijoilta alan teknisen koulutustaustan ja mekaniikkaosaamisen lisäksi paineensietokykyä, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä asiakaspalveluasennetta. Pneumatiikan ja automaatiojärjestelmien tuntemus sekä hitsaustaito katsotaan eduksi. Työ sisältää jonkin verran yhteydenpitoa asiakkaamme tuotantoyksikköihin Skotlannissa ja Ruotsissa, joten kohtalainen englannin kielen taito on tehtävässä välttämättömyys. Muita edellytyksiä työllistymiseen ovat perustason IT-osaaminen, ajokortti ja sitoutumiskyky matkatyöhön.

Jos kiinnostuit tehtävästä ja haluat kuulla lisää yrityksen hyvästä tiimihengestä tai todella kilpailukykyisistä työsuhde-eduista, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan osaajan löydyttyä. Lisätietoja sekä hakuohjeita saat HR Yhtiöt Oy:n Yhteyspäälliköltä Senni Tossavaiselta puhelimitse 045 1172373.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: service supervisor, teollisuuden kunnossapito, työnjohto, asennus, matkatyö
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256209
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Senni Tossavainen (senni.tossavainen (a) hryhtiot.fi)
  • Puhelin: 0451172373
  • Sijainti: Tuusula, Uusimaa