Teollisuuden ammattilaisia
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Haemme Elcolinen palvelukseen ympäri Suomen kokeneita teollisuuden ammattilaisia eri osaamisaloilta, kuten sähkö, automaatio, hitsaus ja asennus. 

https://elcoline.fi

Toivomme hakijoilta kokemusta teollisessa ympäristössä työskentelystä, ymmärrystä työturvallisuusasioista, matkustusvalmiutta sekä joustavuutta. Työssäsi pääset tekemään töitä mielenkiintoisissa kohteissa ympäri Suomen sekä mahdollisesti ulkomailla. Työtä tehdään sekä tiimissä että itsenäisesti, riippuen aina kohteesta ja tekijän omista edellytyksistä.  

Etsimällämme henkilöllä on sekä koulutus- että pidempää kokemustaustaa teollisuudenalalta. Toivommekin hakijoilta vahvaa tuntemusta teollisuuden toimintaympäristöstä, missä työturvallisuus on ykkösasia. Työtä tehdään sekä tiimissä että itsenäisesti, riippuen aina kohteesta ja tekijän omista edellytyksistä. Työkohteet sijaitsevat ympäri Suomen ja Elcoline Oy huolehtii komennuksille sekä kyydin että majoituksen.

Elcoline Oy tarjoaa työntekijöilleen hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet kasvavassa ja kansainvälisessä organisaatiossa, joka keskittyy sähkö-, automaatio- ja instrumentointiasennus- ja kunnossapitotöihin teollisuuden parissa.

Hakijalla on mahdollisuus työllistyä suoraan Elcolinen työntekijäksi tai ensin henkilöstövuokrauksen kautta. Haemme tekijöitä niin pitkäaikaisiin työsuhteisiin kuin määräaikaisille komennuksille.

Kerrothan hakemuksellasi vapaamuotoisesti, minkälaista kokemusta sinulta löytyy ja minkälaisissa tehtävissä haluaisit työskennellä sekä oman käytettävyytesi sekä palkkatoiveesi. 

Työt alkavat sovitusti sopimuksen ja henkilöiden käytettävyyden mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa ma-pe klo 10-14 HR asiantuntija Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Elcoline Group on valtakunnallisesti noteerattuun kasvuyritykseen, joka tarjoaa teollisuuden ammattilaisille mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallaan. Tule mukaan osaksi kasvutarinaa! https://elcoline.fi/ 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465312
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Imatra, Lappeenranta, Seinäjoki, Porvoo, Kajaani, Kouvola, Tampere, Oulu, Raahe, Iisalmi, Kuopio, Varkaus, Heinola, Lahti, Turku