(Poistunut julkaisusta)

Teollinen verhoilija / Verhoomo Maininki
Verhoomo Maininki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019
Verhoomo Maininki on Lievestuoreella sijaitseva teolliseen verhoiluun erikoistunut yritys, joka toimittaa mittatilaustyönä tuotteita niin yksityisasiakkaille, kuin myös yrityksille.

Etsimme nyt Verhoomo Mainingille teollista VERHOILIJAA osa-aikaiseen työsuhteeseen Lievestuoreelle.

Työaika sekä työnaloituspäivä on sovittavissa joustavasti oikean tekijän löydyttyä. Tämä työtehtävä sopii sinulle, jos etsit osa-aikaista työtä tai joustavia työaikoja, sillä työpäivät ovat räätälöitävissä tekijän mukaan.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, ahkeraa työotetta sekä joustavuutta tilausten mukanaan tuomien aikataulujen kanssa. Osaat toimia itsenäisesti, mutta tulet toimeen myös pienessä tiimissä. Asiakaspalvelu on sinulle luontaista ja haluat ylittää asiakkaasi odotukset.

Odotamme sinulta myös kokemusta verhoilusta, teollistenkin tekstiilien työstämisestä ja ammattiin lukeutuvien koneiden hallinnasta. Hallitset esimerkiksi teollisuuskoneet, pystyleikkurit ja painenitojat. Huonekaluverhoilujen lisäksi työnkuvaan kuuluvat ajoittain myös muun muassa venekuomut ja autoverhoilut.

Verhoomo Maininki tarjoaa mahdollisuuden päästä työskentelemään joustavassa työympäristössä mielenkiintoisten tilausten parissa. Saat työssäsi yrittäjän tuen, mutta myös omaa vapautta suunnitella ja organisoida.

Jos sinulta löytyy aitoa kiinnostusta verhoiluun ja olet etsimämme osaava ja joustava persoona, jätä hakemustietosi Go On:n nettisivujen kautta mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy sunnuntaina 3.11.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-koordinaattori Emmi Leppänen, 044 334 6292 / emmi.leppanen@go-on.fi