Teollinen sähköasentaja Elkome Oy:lle
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Elkome Oy on teollisuuden tietotekniikkaan ja testausjärjestelmiin erikoistunut yritys. Tuomme maahan alan parhaita tuotteita sekä valmistamme infokioskeja, videoseiniä ja asiakaskohtaisia testausjärjestelmiä. Asiakkaitamme ovat pääosin suomalaiset teollisuusyritykset. Olemme toimineet vuodesta 1986 lähtien ja olemme osa kansainvälistä Addtech -konsernia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.elkome.com.

Haemme Elkome Oy:lle luotettavaa ja omatoimista sähköasentajaa Hyvinkäälle.

Työnkuvaan kuuluvat Elkomen suunnittelemien teollisuuden erikoiskeskusten valmistus sekä infokioskien ja videoseinien asennukset. Pääset myös osallistumaan uusien tuotteiden tuotekehitykseen.

Menestyäksesi työssä olet suorittanut sähköalan perustutkinnon ja omaat hyvää ammattitaitoa ja asiakaspalveluasennetta. Arvostamme oma-aloitteellisuutta, suoraselkäisyyttä, työkokemusta ja S2-pätevyyttä. Eduksi on myös tietotekniikan tuntemus.

Työtä tehdään pääsääntöisesti 37,5 tuntia viikossa päivätyönä. Käytössäsi on myös työaikaliukuma, joka tarjoaa mahdollisuudet joustavasti huomioida elämän muut tarpeet.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Saat kattavan perehdytyksen ja pääset osaksi osaavaa ja mukavaa työtiimiä. Saat hoidettavaksi itsenäisen ja vastuullisen työn, jossa voit kehittää itseäsi. Adeccon vuokratyöntekijänä voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä hakemuksesi oheisen likin kautta pikimmiten, kuitenkin viimeistään 3.11.2021.
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Sari Lehtonen p. 040 630 8143, sari.lehtonen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499808
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sari Lehtonen (sari.lehtonen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Riihimäki, Tuusula