Telinetyöntekijä
Go On Raahe

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2021

Etsimme asiakkaallemme Raahen seudulle TELINETYÖNTEKIJÖITÄ.

Mitä tarjoamme?

Työtehtäviisi kuuluvat aiemmasta kokemuksestasi riippuen joko rakennustelineiden asentajan tai telineapulaisen tehtävät eri rakennustyökohteissa.

Telineasentajat tekevät vastuullisempia rakennustelineiden asennustöitä erilaisissa työmaakohteissa. Telinepulaisen työ puolestaan sisältää avustavia tehtäviä, kuten rakennustelineiden osien kantamista ja toimittamista telineasentajille. Töitä tehdään tiukat turvallisuusmääräykset huomioiden ja asianmukaisia varusteita ja turvavaljaita käyttäen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin aamuvuorossa (klo 7.00-15.30). Palkka on rakennusalan työehtosopimuksen mukainen ja määrittyy osaamisesi mukaan. Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta rakennusalalta tai rakennusalan koulutusta, lähtöpalkkasi on 11,04 € / tunti. Lisät ja muut korvaukset maksetaan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tarjolla on pääasiassa pitkäaikaisia työsuhteita ja aika ajoin tekijöitä tarvitaan myös lyhyempään remonttiapuun. Jätä hakemuksesi ja keskustellaan haastattelussa tarkemmin, mitkä toiveesi töiden suhteen ovat!

Mitä odotamme?

Telineapulaisilla aiempi kokemus telinetyöstä on eduksi, olennaisinta on kuitenkin avoin ja motivoitunut asenne työntekoon. Telineasentajilta edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Etsimämme henkilöt ovat luotettavia ja oma-aloitteisia tiimipelureita, joilla pysyvät työkalut käsissä eikä päätä huimaa korkeissakaan paikoissa.

Työ on fyysistä ja vaatii hyvää peruskuntoa. Töiden alkamiseen mennessä sinulla tulee olla hankittuna myös voimassa oleva Työturvallisuuskeskuksen työturvallisuuskortti.

Kysyttävää?

Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari: p. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1542920
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki