(Poistunut julkaisusta)

Telinetyöntekijä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme Oulun talousalueelle

TELINETYÖNTEKIJÖITÄ.

 

Työtehtäviin kuuluvat avustavat telinetyöt tai telineasentajan tehtävät työmailla kokemuksen mukaan. Työaika on arkipäivisin pääsääntöisesti klo 7-15:30, mutta töitä tehdään tarvittaessa myös pidemmissä vuoroissa.

 

Aiempi kokemus telinetyöstä ei ole välttämätöntä, olennaisinta on reipas ja motivoitunut asenne työntekoon. Työ on fyysisesti raskasta, joten edellytämme hyvää fyysistä kuntoa. Edellytämme myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Mahdollisuus myös kimppakyyteihin. Etsimämme henkilöt ovat lisäksi luotettavia ja tiimityöskentelytaitoisia. Omat varusteet kuten turvakengät, valjaat ja työkalut katsotaan eduksi.

 

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: TES:n mukaan

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi. Lisätietoa tehtävästä antavat Go On Oulun HR-asiantuntijat Ulla Kolehmainen puh. 044 330 8824, sekä Ronja Järvelä puh. 040 054 8811. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.