(Poistunut julkaisusta)

Telineasentajia
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Haemme Etelä-Suomen alueelle kunnossapitoon Telineasentajia.

Työ edellyttää särmää ja reipasta asennetta. Koska kyseessä on fyysinen työ, hyvästä peruskunnosta on paljon etua työstä suoriutumiseen.

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta alalta, kunhan sinulla on halu oppia tekemään kyseisiä töitä, hyville tekijöille on tarjolla pitkäaikaisia pestejä.

Eduksi katsotaan:

 - Työturvallisuuskortti

 - Kokemusta telineasennustöistä

 - B-luokan ajokorttia

Hae pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.